PRONAĐEN PIŠTOLJ KOJIM JE DŽONIĆ LIKVIDIRAO PORODICU ĐOKIĆ!

Autor: Republika

Hronika

22.10.2021

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pronađen je pištolj iz kog je ubijena porodica Đokić.

Republika

Foto: Facebook

Suzana i Goran Džonić

Kako saznajemo, pištolj je pronađen nakon pretresa stana koji se vodi na ime Suzane Džonić. 

Danas je obavljen pretres stana koji se vodi na ime Suzane Džonić, supruge osumnjičenog Gorana u kome je pronađen pištolj za koga se pretpostavlja da je korišćen u ubistvu porodice Đokic.

Po do sada prikupljenim obaveštenjima proizilazi da je Goran ubistvo izvršio sa još dva lica za kojima se traga.

Prema saznanjima, potvrđeno je da je u pitanju oružje iz kog je tročlana porodica likvidirana.

Podsetimo, Goran Džonić, penzionisani vatrogasac, uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoje rođake porodicu Đokić. On je nakon zločina prisustvovao sahrani ubijenih.

Džonić je osumnjičen da je Đokiće kobne noći, 26. septambra, presreo na žutom skuteru, a kako ih je namamio do atara sela Moravac, gde ih je, kako se sumnja, on ubio i da li je imao pomagača, još nije poznato. Ubica je Gorana naterao da gleda kako mu ubija, prvo ženu, a potom i ćerku.

Nakon zločina iz Đokićevog automobila ukrao je nekoliko desetina hiljada evra. Deo tog novca, čak 43.000 evra zakopao je na imanju svog sina, vojnika, a deo novca krio je u kući, u usisivaču! Dug od 10.000 evra koji je imao odmah nakon toga je vratio. Upravo to je bio jedan od signala policiji da počne da ga proverava.

Na saslušanju Džonić je zločin pokušao da svali na svoje sinove! Nije se nadao da će oni proći poligraf i da policija protiv njega već ima brojne dokaze.

Džonić se trenutno nalazi u pritvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading