DŽONIĆ IZJAVOM POLICAJCE BACIO U REBUS: Možda je moj sin kopao, novac prvo ugurao u usisivač a onda zakopao u zemlju

Autor: Republika

Hronika

22.10.2021

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Džonić, uhapšen zbog sumnje da je brutalno ubio, a zatim spalio tročlanu porodicu Đokić, kako Kurir nezvanično saznaje, novac koji je ukrao od njih, zakopao je ispod šljive na svom imanju.

Republika

Foto: facebook

Goran Džonić novac zakopao ispod šljive

- Pre nego što ih je zakopao ispod šljive stavio ih je u usisivač. Dao je alibi policiji od 26. septembra, ali je u svim pričama govorio besmislice i pričao nepovezano - rekao je Kurirov izvor iz istrage i dodao:

- Kada su ga policajci pitali zašto je kopao u svom voćnjaku on je rekao: "Možda sam kopao, a možda i nisam, a možda je i moj sin kopao?" - ispričao je naš izvor.

Navodno, sve ovo bilo je veoma čudno istražiteljima, te su usledile dodatne provere.

- Iako je Džonić važio za nekoga ko ima mnogo para, nedavno je od zelenaša pozajmio 20.000 evra - naveo je izvor Kurira.

Podsetimo, kako je Kurir sinoć pisao ubica je, pošto je ubio i spalio celu porodicu, iz sefa u automobilu je uzeo novac. Po izvršenom trostrukom ubistvu i pljački, 43.000 evra je zakopao u dvorištu svog sina.

Kada je policija došla po Gorana Džonića, on je prvo rekao da ih je najverovatnije ubio njegov sin, ne znajući da je temeljna policijska istraga već utvrdila da je on počinio gnusni zločin.

(Republika/Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading