SKANDAL NAD SKANDALIMA! HRKALOVIĆKA ZVEZDA U HRVATSKOJ: Predstavljaju je kao "fatalnu Ličanku iz fine porodice koja trese celu Srbiju"

Autor: Republika

Hronika

20.10.2021

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović, koja se od petka nalazi iza rešetaka zbog sumnje da je učestvovala u prikrivanju dokaza u vezi sa ubistvom Vlastimira Miloševića, zahvaljujući čemu su kasnije oslobođeni optužbi Veljko Belivuk i Marko Miljković, postala je zvezda hrvatskih medija.

Foto: ST/V. LUKIĆ, Pixabay

Dijana Hrkalović zvezda u Hrvatskoj, ilustracija

Naime, Hrvati Hrkalovićevu pokušavaju da predstave kao malu Dijanu iz fine i obrazovane porodice koja maltene ne bi mrava zgazila.

Interesantno je koliko su se hrvatski mediji zainteresovali za slučaj bivše državne sekretarke MUP, a prostor u medijima koji Hrkalovićeva dobija je impresivan, kao da se radi o visokom političkom funkcioneru te zemlje.

Ni na hvalospevnim naslovima nije se štedelo, pa je jedan raspaljen na naslovnici glasio: "Fatalna Ličanka Dijana trese celu Srbiju”.

Foto: printskrin

 

MALA DIJANA

Da Hrvati odlično poznaju biografiju Hrkalovićeve pokazuje i to da su novinarske ekipe uputili u Doljane, rodno selo njenog dede i oca koje se nalazi u Lici kraj Otočca.

- Mala Dijana je sarađivala s mafijašima. Ne mogu da verujem. A ima tako fine roditelje, koji su vrlo obrazovani. Možda se radi o nameštaljci, ali ko će ga znati - navodi se odmah na početku samog teksta u hrvatskim novinama 24 sata, kao da je cilj odmah oprati Hrkalovićevu.

Prema pisanju tog lista, u tekstu pod naslovom "Ne verujem da je sarađivala sa mafijašima”, u pitanju su reči njene rodbine iz malog ličkog sela. Oni su novinarima ispričali i razvojni put Dijaninog tate Daneta.

- Dijanin otac Dane je već sa 17 godina otišao u Požarevac. Išla mu je škola, bio je vrlo bistar. Tamo je završio škole, radio je kao inženjer, te se oženio i dobio Dijanu i njenog brata. Nju sam zadnji put video kad je imala pet-šest godina. Dete kao dete, zaigrano i bezbrižno. A njenog oca, strica i dedu poznajem. Dedu su joj ubili nakon „Oluje” i zapalili kuću. Dijanin stric je izgradio novu kuću ovde, ali nisu više dolazili, pa je sve zaraslo – ispričao je Dijanin rođak za taj list.

Foto: printskrin

 

ROĐACI NE VERUJU U SARADNJU SA MAFIJOM

Meštani su za njenog dedu ispričali da je bio veoma tvrdoglav, da je voleo da popije, dok za njenog oca navode da je bio dobar čovek.

- Njeni roditelji su se hvalili da je najbolji đak na fakultetu, da je završila visoke škole. Nadam se da to nije istina nego nameštaljka, žao mi je njenih roditelja - ispričali su meštani za list koji svim silama pokušava da prikaže Hrkalovićevu u potpuno drugom svetlu, onome koji nema nikakve veze ni sa Veljkom Belivukom ni sa Markom Miljkovićem., prenosi Objektiv.

Podsetimo, Srpski telegraf i Republika su prethodnih dana pisali o saznanjima koje je Miša Ognjanović imao o Dijani Hrkalović. Bivša državna sekretarka MUP je dala nalog za likvidaciju poznatog advokata, a mi smo objavili transkripte razgovora koje je Hrkalovićeva snimala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dragan

20.10.2021 11:13

Treba je poslat onda u Hrvatsku nek im bude ministar policije

Odgovori 31 1
mehmed

20.10.2021 13:07

@Dragan - tko kaže da nije u njiovoj službi? mnoge izbjeglice se ne libe da surađuju i tamo i vamo... crnogorci, ličani i ostali ini srbi, srbijanci teško vam se piše ukoliko vas je nešto ostalo...

Odgovori 8 13
Suvi

20.10.2021 13:02

Usla u vrzino kolo a to kosta , sada ce da robija mnogo godina , sta da se radi kad voli pare ... glupaca .

Odgovori 21 1
Mix

20.10.2021 17:20

Dali je policija konacno unela taj luksuzni namestaj da uzmu slike 😂😂😂😂. puno stepenica a namestaj težak....imam ja luksuznu fontanicu ako Policija hoće da slika kao dokaz za luksuz......