SAHRANJENA ANA BULATOVIĆ (39)! Novo groblje je bilo prepuno! DOŠAO I DEJAN SAVIĆEVIĆ! (FOTO)

Autor:

Hronika

16.10.2021

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bulatović (39), čerka ubijenog nekadašnjeg generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore Branka Bulatovića, koja je iznenada preminula 13. oktobra u svom domu u Beogradu, sahranjena je danas.

Republika

Foto: Republika/printscreen

Sahrana Ane Bulatović u Beogradu

Na Novom groblju su se okupili ljudi.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Nekadašnji predsednik FSS Nebojša Leković je takođe prisustvovao Aninoj sahrani, on je bio funkcioner zajedno sa njenim ocem Brankom Bulatovićem koji je ubijen 2004. godine u blizini prostorija saveza.

- Svaki imalo pošten čovek, videći zlo počinje da strada, pokojna Ana je bila takva osoba. Tražila je boga. Nije doživela susret sa Bogom, ali ga je čitav život tražila. Stradala je od svega što je činila tražeći Boga. Mi često stradamo u našim grehovima - izjavio je sveštenik na sahrani.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Nebojša Leković stigao na sahranu Ane Bulatović

Prema pisanju domaćih medija, Bulatovićeva je preminula u 39. godini života od srčanog udara.

Republika

Foto: Republika

Dejan Savićević došao na sahranu

 

Njena smrt je bila iznenadna:

Kada su njeni najbliži videli da se ni njima ne javlja na telefon, nastala je panika i pozvali su policiju, kojoj su javili gde živi. Oni su odmah otišli na lice mesta i morali su da razvale vrata. Čim su ušli u stan, zatekli su Bulatovićevu bez znakova života, ali još uvek se ne zna da li je imala neke povrede - objasnio je izvor Republike blizak istrazi.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Branko Bata Bulatović je ubijen 24. marta 2004. ispred prostorija Fudbalskog saveza Srbije, brzo je nakon što su ga upucali podlegao povredama i preminuo u 54. godini života.

Slučaj ubistva generalnog sekretara FS Srbije još uvek nije rasvetljen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading