DIJANIN STAN ODIŠE ENORMNIM BOGATSTVOM: Evo šta su sve policajci našli i KOLIKO je novca imala u sefu!

Autor:

Hronika

16.10.2021

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

U ekstremno lukzunom stanu bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović policija je u sefu pronašla oko 50.000 evra. Nakon saslušanja Hrkalović je smeštena u pritvorsku jedinicu u kojoj je sama. Tokom prijema u pritvorsku jedinicu Centralnog zatvora ona nije komunicirala, povremeno su joj se tresle ruke, saznaje "Blic".

Foto: Instragram Printscreen

Dijana Hrkalović

Prilikom sinoćnjeg pretresa policiju je šokirala razmera luksuza koji su zatekli u stanu Hrkalovićeve. U sefu koji je pronađen sa oko 50.000 evra pretpostavlja se da je bio samo manji deo novca koji bivša državna sekretarka poseduje, a koji joj je koristio za svakodnevne troškove i eventualno "prvu pomoć".

Stan Dijane Hrkalović prema saznanjima Blica odiše enormnim bogatstvom u svakom kvadratu. U stanu ima saunu, na terasi fontanu, a nameštaj je najmoderniji luksuzni italijanski.

Dijana Hrkalović noćas je prebačena u pritvorsku jedinicu beogradskog centralnog zatvora, a njoj je određeno zadržavanje do 30 dana.

"Delovala je potonulo"

Kako "Blic" saznaje od izvora bliskoj istrazi bivša državna sekretarka bukvalno nije progovorila nijednu reč.

- Uopšte nije komunicirala, a po njenom ponašanju videlo se da nije očekivala privođenje. Delovala je potponulo kao da je u depresiji, tresle su joj se ruke. Nije plakala, ali je delovalo kao da je na granici suza - kaže izvor "Blica".

Bivša državna sekretarka je u karantinskom delu Centralnog zatvora u koji se pritvorenici smeštaju od kako je krenula epidemija koronavirusa. Tu će biti narednih 15 dana i imaće pravo na šetnje od po 15 minuta.

Po prijemu Dijana Hrkalović je dobila ćebe, od pribora za jelo plasttični tanjir i kašiku.

Podsećamo, krivična prijava protiv Dijane Hrkalović zasniva se na iskazu njenog kolege Dejana Milenkovića da policija nije na vreme dostavila izveštaje o otvaranju mobilnih telefona pronađenih nakon ubistva Vlastimira Miloševića.

Kako se navodi krivičnom prijavom koja je podneta protiv bivše državne sekretarke MUP-a Srbije Dijane Hrkalović, ona se tereti za delo trgovine uticajem.

Krivično delo trgovine uticajem počinila je, prema navodima iz krivične prijave, tokom istrage u slučaju ubistva Vlastimira Miloševića u januaru 2017. godine u centru Beograda, koje je u javnosti poznatije kao “ubistvo na šinama”. Za to ubistvo prvobitno je bio optužen Veljko Belivuk, ali je na kraju oslobođen svih optužbi.

Komentari (2)

Loading
Prebranac

16.10.2021 16:26

Stvarno su Đilas i Šolak ovoga puta preterali.Zar tog monstruma da postave u vrh Mupa i to četiri godine da ne primete.

bager

17.10.2021 10:14

Stavili su kozu da jarci prezive i ne budu uhvaceni