U KOMŠILUKU DIJANE HRKALOVIĆ ZAVLADAO STRAH: Nikome nije svejedno od kad ona živi tu!

Autor:

Hronika

15.10.2021

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jake policijske snage, sa automobilima pod rotacijom, sprovele su Hrkalovićevu u zgradu Specijlanog tužilaštva u Beogradu

Republika

Foto: Instragram Printscreen

Dijana Hrkalović

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović uhapšena je danas zbog umešanosti u ubistvo Vlastimira Miloševića, poznato kao “ubistvo na šinama”. Komšije Hrkalovićeve kažu za Objektiv da im je laknulo što je bivša državna sekretarka uhapšena, te da su živeli u strahu zbog nje.

Komšije navode da su upućeni preko medija u dešavanja, te da su zabrinuti za svoju bezbednost i iz straha izbegavaju da pričaju. Kako ističu, Hrkalovićevu su sretali uglavnom u kasnim večernjim satima, a uvek je dolazila i odlazila sama, u automobilu.

- Nije mi svejedno otkad znam da ona živi tu - rekao je vidno uplašeni mladić koji stanuje u istoj zgradi.

Podsetimo, policija je, nakon pretresa stana u kojem je zatekla nezapamćen luksuz, napustila zgradu u kojoj živi bivša državna sekretarka. Jake policijske snage, sa automobilima pod rotacijom, sprovele su Hrkalovićevu u zgradu Specijlanog tužilaštva u Beogradu u Ustaničkoj ulici.

Ona će biti saslušana pred zamenikom tužioca za organizovani kriminal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading