ESTRADNI RAT! Dragan Aleksandrić udario na Vesnu Zmijanac zbog 50.000 MARAKA, ona mu ŽESTOKO ODBRUSILA!

Autor:

Zabava

15.10.2021

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je poznati kompozitor i aranžer Dragan Aleksandrić optužio Vesnu Zmijanac da mu je ostala dužna 50.000 nekadašnjih maraka, oglasila se i ona i otkrila istinu.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ/printscreen

Dragan Aleksandrić i Vesna Zmijanac u svađi zbog para

Poznati kompozitor i aranžer Dragan Aleksandrić (72) tvrdi da mu je pevačica Vesna Zmijanac (64) ostala dužna 50.000 nekadašnjih nemačkih maraka u vreme kada joj je radio neke od najvećih hitova, kao što su "Svatovi" i "Idi, široko ti polje". Aleksandrić je pevačicu nazvao guskom i javno je pozvao da mu vrati ostatak novca, koji mu navodno duguje, dok Zmijančeva, s druge strane, tvrdi da kompozitor priča nebuloze, pa mu je žestoko uzvratila.

Republika

Foto: youtube.com/LIRA - Udruženje tekstopisaca

Dragan Aleksandrić tvrdi da mu je Vesna Zmijanac dužna pare

- Vesni sam napisao hitove "Svatovi", "Idi, široko ti polje" i da ne nabrajam šta sve još. Radio sam joj taj album, kojim je napravila haos. Ona je, bre, jedna najobičnija guska! Ostala mi je dužna još 50.000 maraka u ono vreme. Za taj album, prema ugovoru, trebalo je da mi plati 85.000 maraka, tadašnjih, nemačkih. Dala mi je samo 28.000 od 85.000, koliko je trebalo da mi da. Za izdavanje tog albuma otvorila je izdavačku kuću "Niki", završila posao, izdala album i zatvorila firmu. Od koga sad ja da tražim pare? Koga da tužim kad firma ne postoji? Vešto je ona to odradila, nema šta. Rekla mi je: "Ne dam ti!" Uzela je veliku lovu na tim pesmama, ali nije se setila da izmiri dugove. Neka je, ne želim joj ništa loše, ali ne gradi se sreća na tuđoj muci. Sve se vraća i sve dođe na naplatu - kaže Dragan.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

 

Vesna: Zaradila sam dovoljno za lagodan život

Zmijančeva je za Srpski telegraf ranije ispričala da je zaradila dovoljno novca da sebi priušti sve što poželi i da nikome nije dužna.

- Kad me neko pita na šta najviše trošim, ne znam šta da odgovorim. Najviše trošim na život. Trošila sam uvek mnogo novca, trošim ga i danas jer sam se naradila i zaradila. Nisam rasla u izobilju i imala sve što poželim, ali kad sam došla do novca, nisam ga štedela. Bila sam željna svega. Ispunila sam sebi sve želje, od auta, kuće do raznih promašaja. Ne pitaj me. Kupovala sam i šta mi ne treba, ali nije važno! Dovoljno novca imam i ne žalim se. Sad mi je najviše potreban mir, sklanjam se od gužve i ne teram sebe ni na šta. Puštam da se sve dogodi u svoje vreme i mislim da je tako najbolje - rekla je tada pevačica.

Pozvali smo pevačicu da bismo proverili ove navode, a ona je za naš list objasnila da joj je smešna priča koju kompozitor plasira, te i da mu je bolje da se lati pametnijeg posla i da ne širi neistine.

- Dragan Aleksandrić je čovek koji više ne zna šta priča, a sad je počeo i da lupeta pod stare dane. Strašno je čime se čovek bavi ničim izazvan. U to vreme, o kom on priča, dobro se znalo kako se isplaćuju autori, ne znam o kom novcu Dragan govori. Svako je dobijao tačno koliko treba. Ne znam kakav hit je napisao da bi dobio tolike pare? Pesma "Svatovi" prvo uopšte nije bila hit, nego, eto, samo se slušala, bila je poznata, dobra pesma. Neka Dragan jede go*na, to samo mogu da mu poručim, i to mu slobodno prenesite! Da kompozitori stvarno uzimaju 50.000 i 80.000 evra za pesme, onda bi se svi bavili tim poslom, da se ne lažemo. Nisam ja taj novac zaradila zbog njegove pesme, nego zbog drugih hitova, a on treba da bude počastvovan što je na ploči - rekla je Vesna, pa dodala:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac tvrdi da navodi Dragana Aleksandrića nisu istiniti

- Znaju svi koje ja hitove imam "Jorgovani", "Kazni me, kazni" i tako dalje. Moja karijera govori o meni, nemam potrebu bilo kome da se dokazujem. Svi imaju pravo da seru. Ne vredi, to je tako!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading