RASTA I BAKA PRASE BLISKI BELIVUKOVOM KLANU? Otkriveno ko je MISTERIOZNI bračni par Georgiev-Sekulić koji je pomagao Velji OKO REKETA!

Autor:

Hronika

07.08.2021

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko je Slađa Sekulić, jedina žena na optužnici podignutoj protiv organizovane kriminalne grupe na čijem čelu su Veljko Belivuk i Marko Miljković? Ko je misteriozni Vlade Georgiev, bivši policajac čije je ime nekad bilo Dragan Sekulić?

Republika

Foto: Starsport, E-stock

 

Kakve su bile uloge ovo dvoje supružnika iz Loznice u klanu koji je svojim brutalnim ubistvima šokirao Srbiju i Balkan?

Na osnovu optužnice podignute protiv 30 lica jasno se može zaključiti da su oni bili ljudi od velikog poverenja Veljka Belivuka, ali i da nisu lično učestvovali u zverstvima koja se se događala u kući strave u Ritopeku, već da su bili neka vrsta logističara ove bande.

FIRME I PODRUM PIĆA

Georgiev je ranije radio u policiji. Veruje se da je imao značajnu ulogu u pranju para ovog kriminalnog klana preko preduzeća u kojima je bio odgovorno lice. Na njega se vodi firma "Vajt vulf" (u prevodu sa engleskog jezika – Beli vuk). Ova firma je registrovana za konsultantske aktivnosti u vezi sa poslovanjem i ostalim upravljanjem, a osnovana je 29. juna 2018. godine.

Dve godine ranije Georgiev je imao firmu ALCZ. Samo ime jasno ukazuje na povezanost s navijačkim grupama FK Partizan, ali ono što je interesantno jeste da ovakva skraćenica asocira na navijačku grupu "Alkatraz", koja je nekad bila vodeća na "jugu", pre nego što su od nje primat preuzeli "Janjičari", potonji "Principi" Veljka Belivuka. Tokom istrage utvrđeno je i da je Sekulić, u ime Velje Nevolje, oteo jedan podrum pića u Loznici, koji je služio u iste svrhe.

ŠTEK-VIKENDICE

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

Georgiev je Belivuku služio i za pronalaženje štek stanova i vikendica, od kojih je jedna bila u selu Tršić u blizini Loznice. Na osnovu presretnutih razgovora između Belivuka, Georgieva i Slađane Sekulić, jasno je da su supružnici znali za falsifikovana dokumenta koja je Belivuk koristio. Postoji i jasna veza između Georgieva, nekada Sekulića, s pevačem Stefanom Đurićem Rastom.

Republika

Foto: Youtube.com/Baka Prase

 

Bivši policajac je, kako se tvrdi, bio menadžer ovog repera od momenta kada je Belivuk preuzeo njegovo obezbeđenje. Da je postojala veza između kriminalnog klana i Raste, svedoči i činjenica da je na dan privođenja Belivukove ekipe u Makišu bio i njegov luksuzni džip. Da je Georgiev bio blizak s Rastom, svedoče i fotografije njegove dece na terasi stana pevača na Vračaru. Sin Georgieva je kačio i fotografije sa Jutjub zvezdom Bogdanom Ilićem – Bakom Prasetom, koji je spominjan kao osoba koja je plaćala reket ovoj kriminalnog grupi.

ĆERKA UGLEDNOG LOZNIČANINA

I dok je, praktično, odmah posle hapšenja Belivuka, Miljkovića i ostalih "mesara" mnogo toga isplivalo o Georgievu, o njegovoj supruzi nije bilo mnogo reči. Mediji su je često predstavljali kao misterioznu ženu, ali istraživački tim Objektiva uspeo je da do detalja rasvetli sve o Slađani Sekulić. Reč je o ženi koja, kako nam tvrde izvori iz Loznice, potiče iz dobre porodice.

Njen otac je poznat u tom gradu kao čovek koji je godinama uključen u rad jednog kulturno-umetničkog društva, a često se spominje u medijima i kao organizator festivala na kojima znanje prikazuju folklorni ansambli. Po svemu sudeći, Slađana je u prljave poslove svog muža uvukla i rođenog brata, čije se ime spominje u zvaničnim dokumentima o firmama u kojima je vlasnik Vlade Georgiev.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading