MISICA SE OGLASILA NA GODIŠNJICU MIŠINOG UBISTVA: Monstrumi su mi UZELI ljubav mog života!

Autor:

Hronika

28.07.2021

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na treću godišnjicu smrti beogradskog advokata Miše Ognjanovića kojeg je prema svim indicijama likvidirao kavački klan jer je zastupao mafijaškog bosa Luku Bojovića i još nekolicnu škaljaraca, oglasila se bivša misica Sanja Papić, poslednja i velika Mišina ljubav.

RepublikaFoto: instagram.com/misssanjapapic
Sanja Papić i Miša Ognjanović

- I dalje sam nema. Neizlečuvo je Mišino odsustvo iz našeg života. I dalje ne mogu i nikada sigurno neću ni moći da shvatim bahatii i  monstruozni greh počinjen nad životom Miše Ognjanovića, mog supruga, oca troje dece, plemenitog intelektualca, advokata kome je oduzet život 27.7. 2018. na našem kućnom pragu - napisala je Sanja na Instagramu gde je i konstatovala da istraga stoji pune tri godine, ali da se i dalje nada da će ubice biti kažnjene.

RepublikaFoto: instagram.com/misssanjapapic

- Verujem da će vreme i istorija pokazati apsurdnu, neizmernu i bolnu dimenziju ovog greha. Mišu na žalost apsolutno ništa ne može da vrati - piše Sanja. 

Na istoj društvenoj mreži novosadska lepotica je podelila pesmu Lane Del Rej posvećenu njenom ubijenom partneru , kao i fotografije njihove ćerkice Lare u trenucima najveće sreće. Devojčica kojoj je otac naprasno oduzet bila je vesela u tatinom naručju što pokazuju njihove zajedničke fotografije, a ostala je bez njega sa samo devet meseci i to je Papićevoj najžalije. 

RepublikaFoto: instagram.com/misssanjapapic

Najdirljiviji deo objave posvećen Ognjanoviću je prikazan kroz video na kojem  mala Lara na okeanu gleda ka nebeskim visinama u galebove koji slobodne lete raširenih krila. 

Oni koji Sanju znaju kažu da je to poruka da će učiniti sve da njena i Mišina jedinica zauvek pamti oca kao posebnog čoveka koji je ludo voleo nju i njenu mamu i bio njihova snaga. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading