OTKRIVAMO ŠTA SE DESILO KOBNE NOĆI U HOTELSKOJ SOBI: Teodosić pijan napao devojku pa joj pretio!

Autor: Republika

Hronika

14.07.2021

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog sumnje da je izvršio pokušaj krivičnog dela silovanje, danas je Višem javnom tužilaštvu u Valjevu podneta krivična prijava protiv direktora hotela "Crni vrh" Jovana Teodosića (36), inače rođenog brata poznatog košarkaša Miloša Teodosića.

RepublikaFoto: Youtube/ RTV Marš HD Valjevo
Jovan Teodosić

Krivičnu prijavu protiv njega podnela je bivša radnica tog hotela I.R. (43), koja tvrdi da ju je Jovan Teodosić napastvovao 4. decembra 2019. godine u njenoj spavaćoj sobi, tokom probnog rada, pred otvaranje hotela.

U krivičnoj prijavi, pored ostalog se navodi da je Jovan Teodosić oko 2 sata posle ponoći 4. decembra 2019. godine u hotelu "Crni vrh" na Divčibarima u sobi u kojoj je oštećena u to vreme, tokom probnog rada hotela živela, pokušao da je obljubi upotebom sile i pretnje da će ugroziti njen telesni integritet.

Kako saznajemo, a prema tvrdnjama žrtve, te kobne noći Teodosić je u alkoholisanom stanju ušao u sobu I.R pomoću duplog elektronskog ključa koji je napravio na recepciji.

U vidno alkoholisanom stanju napao je devojku i pretio joj.

I.R je dalje navela da joj Teodosić nije dozvolio da izađe iz sobe uz pretnje i zastrašivanje, a da je omamnjen alkoholom zaspao na njenom krevetu što ga je sprečilo u daljem izvršenju krivičnog dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading