KO JE JOVAN TEODOSIĆ OSUMNJIČEN ZA SILOVANJE? Igrao košarku, a onda odlučio da krene ovim putem!

Autor: Republika

Hronika

14.07.2021

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog sumnje da je navodno izvršio pokušaj krivičnog dela silovanje, danas je Višem javnom tužilaštvu u Valjevu podneta krivična prijava protiv direktora hotela “Crni vrh” Jovana Teodosića (36).

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Jovan Teodosić

Brat kapitena reprezetnacije Srbije Miloša, imao je drugačiji put od kapitena “orlova”.

Za razliku od brata Miloša, Jovan Teodosić odlučio je da napusti košarku. Igrao je za nekoliko domaćih klubova, kao i za grčkog drugoligaša Egalea, pre nego što je rešio da stavi tačku na profesionalnu košarkašku karijeru, prenosi Objektiv.

On je 2020. godine izabran za predsednika Upravnog odbora Metalca. Jovan je redovno na utakmicama i često sa tribina prati brata Miloša.

On se sada našao u centru navodnog skandala jer je krivičnu prijavu protiv njega podnela bivša radnica hotela I. R. (43), koja tvrdi da ju je Jovan Teodosić napastvovao 4. decembra 2019. godine u njenoj spavaćoj sobi, tokom probnog rada, pred otvaranje hotela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading