(VIDEO) NEVOLJA U CENTRU BEOGRADA! Pogledajte sačekušu Veljinih Principa za Kimija!

Autor: Republika

Hronika

09.07.2021

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi navijačke grupe Principi napali su vođu suparničke grupe Miloša Radosavljevića Kimija u centru Beograda, otkriva Republika.

RepublikaFoto: Starsport
Kimi

Kao što se može videti na snimku koji objavljujemo, Kimi nije izuvukao deblji kraj, pošto su napadači, kada je on pružio otpor, zapravo pobegli od njega.

Prethodno su ga gađali i stolicama.

Ovaj incident koji se odigrao u Višnjićevoj ulici samo je nastavak rata svim dozvoljenim i nedozvoljenim sredstvima za prevlast na južnoj tribini, o kojima je Republika u više navrata pisala.

RepublikaFoto: Starsport

Nedavno smo, podsetimo, pisali o brutalnim porukama na društvenim mrežama, koje su Principi upućivali Kimiju.

Sultan od Ruleta! Jedan od najgorih licemera koji su kročili na jug ikada. Kockar, Hrvat, koristoljubiv, jedina pohvalna stvar koju možemo reći a za koju dodoše on nije zaslužan je da mu je otac bio veliki navijač Partizana. Da budemo iskreni to će u vodu pasti zbog ovog pacova koji je u stanju da zbog para proda i brata - bilo je napisano u jednoj od pretnji o čemu je Republika već pisala.

 

 

 

Podsetimo, uhapšeni vođa navijačke grupe „Principi“, Veljko Belivuk, pao je u velikoj akciji MUP i BIA početkom februara ove godine. Inače, Belivuk je godinama unazad bio u lošim odnosima sa Milošem Radisavljevićem Kimijem, koji je svojevremeno bio vođa starog „Alkatraza“, navijačke frakcije Partizana koja je ranije predstavljala strah i trepet na jugu.

Nakon hapšenja Belivuka u javnosti se pojavila informacija da bi tribinu mogao da preuzme stari „Alkatraz“.

Zasad nije poznato zbog čega je došlo do sukoba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djordje

09.07.2021 17:12

Sve je to isti olos