(VIDEO) PODIGAO JE TEMPERATURU: NAJLUĐA NOĆ završena je NJEGOVIM stihovima!

Autor: Anđelija GRUJIĆ

Zabava

09.07.2021

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njega vole i starije i mlađe generacije!

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Energija ovog repera podigla je i energiju publike!

Hrvatski reper kojeg mnoge generacije pamte iz perioda ranih dvehiljaditih Vojko V nastupao je sinoć na festivalu Exit na Petrovaradinu.

Iako je njegov nastup bio u ranim jutarnjim satima, te je iznad novosadkse prelepe tvrđave već počeo da sviće dan, publika nije bila ništa umornija nego na početku večeri. Od četiri do pet ujutru Vojko Vrućina zabavljao nas je svojim satiričnim stihovima, a n+u ritmu njegove muzike skakale su i starije i mlađe generacije.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Skakao je po sceni!

Umor na ovom festivalu kao da ne postoji, pa je energija publike bila gotovo ista kao na nastupu DJ Snejka, koji je nastupao četiri sata ranije. 

Nastup ovog repera, takođe je propraćem glasnim pevanjem publike, koja je uprkos brzim ritmovima pesama znala sve reči. Ovaj nastup bio je jedan od poslednjih nastupa prve večeri festivala, a kako je to izgledalo možete videti u videu ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading