RUMUN CELU NOĆ DŽEPARIO NA EGZITU! Policija pronašla 20 ukradenih telefona! (FOTO)

Autor:

Hronika

09.07.2021

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su državljane Rumunije L. B. (19) i I. C (35), zbog postojanja osnova sumnje da su učinili više krivičnih dela krađa.

Foto: MUP Srbije

Na Petrovaradinskoj tvrđavi policija je noćas, tokom festivala Egzit, kod osumnjičenih pronašla dvadeset ukradenih mobilnih telefona od kojih je veći deo već vraćen vlasnicima.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

RepublikaFoto: Pixabay

Novosadska policija svakodnevno brine da bezbednost sugrađana bude na što višem nivou, posebno sada, u vreme održavanja Egzit festivala, kada je na ulicama Novog Sada veći broj posetilaca nego inače.

Foto: MUP Srbije

Podsećamo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, tokom prvog dana održavanja festivala "Egzit", zaplenili su narkotike od 55 osoba. Zbog postojanja osnova sumnje su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga policija je uhapsila 54 osobe, od kojih je 31 strani državljanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading