(FOTO/VIDEO) ŠTA IMA U GLAVI MONSTRUM KOJI OVAKO MUČI PSE: Došli smo u posed uznemirujućih fotografija azila u Kragujevcu, OVO JE ZA DEBELU ROBIJU!

Autor: Republika

Hronika

18.06.2021

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D.G (39) iz Kragujevca brutalno je mučio i ubijao pse u u azilu za obuku pasa "Vučjak Shelter" iz mesta Čumić u okolini Kragujevca, a Republika je došla u posed uznemirujućih video snimaka i fotografija unakaženih životinja.

RepublikaFoto: Republika
Psi u azilu u Kragujevcu

Kao što se može videti na snimcima i fotografijama koje objavljujemo, stepen torture pasa je gotovo za nevericu, pa se postavlja i pitanje kakvog je zapravo mentalnog sklopa osoba koja je ovako zlostavljane životinje.

Podsetimo, Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da u Srbiji nikakvo nasilje ne može da bude nekažnjeno.

- Ni prema ljudima, ni prema životinjama i svaki nasilnik biće kažnjen i sklonjen sa naših ulica. Ni jedna životinja ne zaslužuje da se ljudi prema njoj tako ponašaju. Pripadnici MUP uvek će učiniti sve da ovakve neljude sklone sa ulica i da zaštite svaki život u našoj zemlji - naglasio je Vulin.

Vulin je zamolio građane da, kada imaju saznanja o ovakvim dešavanjima to odmah prijave policiji, a ne da kače na društvene mreže i „bore se za lajkove“, kako oni koji su ovako nešto činili, kada shvate da su otkriveni, ne bi sakrili tragove.

- Verujte svojoj policiji, mi smo jedino što stoji između nasilja, ludila i normalnog života - dodao je Vulin.

Osumnjičenom je zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ubijanje i mučenje životinja određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden nadležnom tužilaštvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ivan

18.06.2021 15:10

Samo vi lupetajte. Covek je dovodio pse sa ulice u jos gorem stanju, osakacene, odbacene, bolesne, da bi ih sam o svom trosku zbrinjavao. Te slike koje ste postavili su slike pasa koji su bili u jos gorem stanju kada su pronadjeni. Pogledajte malo na yt kanalu Vucjak shelter kako su se ophodili prema psima pa posle lupetajte svasta. Napravili ste od coveka koji obozava pse monstruma. Sramota!!!

Eliza

19.06.2021 08:10

Čovjek primi tisuću pasa koji inače umiru i žrtvuje svoj život za njih. Godinama ima problema samo s vlastima i susjedima. Mogao je odabrati lakši, ljepši život. Ali nikada nije za pse. Udomljava pse koje vlasti i vlasnici radije eutanaziraju. Zaista nešto radi i ne odvraća pogled. Njegove međunarodne pristalice stoje iza njega i to je velika mreža. Šta ste ikada učinili za ove pse? Video zapisi i posjete dugoročnih kontakata jasno pokazuju da to nije slučaj. hoće li se ovdje odvijati i istražno i novinarsko praćenje? Tako nešto ne bi trebalo činiti dobrim ljudima poput D. i svako ko slijepo vozi ovu priču i vjeruje da interesne grupe treba dovesti u pitanje njihov karakter.

limited

21.06.2021 08:13

It is truly a shame that such lies are being spread. The alleged video evidence is not from the Vucjak Shelter. All the allegations made against Vucjak Shelter have already been refuted by veterinarians. The worldwide donations are used to provide veterinary treatment, food, drink and shelter for the animals. Due to travel restrictions during the Corona pandemic, there are currently over 1000 dogs at the shelter. Dogs that are disposed of like garbage in Serbia and only Mr. Gacic takes care of them. Instead of so wrongly treating an innocent man who dedicates decades of his life to rescue maltreated animals and spreading lies about him, I ask you to do investigative work and denounce the lack of animal welfare laws in your country.