(FOTO) OPSEDNUTA KRIMOSIMA, VIĐENA U DRUŠTVU ŽENA MAFIJAŠA: Ovo je Katarina koja je uhapšena zbog nasilja u porodici

Autor:

Hronika

18.06.2021

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičena majka Katarina M, koja je zajedno sa svojim emotivnim partnerom Mirsadom M. uhapšena juče zbog sumnje da su počinili nasilje u porodici i zbog nepružanja pomoći detetu, voli da bude u društvu žestokih momaka!

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Katarina M.

Starleta je poznata u beogradskim krimi-krugovima kao devojka koja voli da se druži sa mafijašima, ali i da se fotografiše s poznatim ličnostima.

- Druži se sa bivšim ženama kriminalaca, želi da bude poznata i da se druži sa džet-setom, a neretko je na profilima postavljala i svoje obnažene slike. Predstavlja se kao "opasna devojka", opsednuta je filmovima i serijama o narko-kriminalu - kaže izvor i dodaje da je često i bila u vezi sa muškarcima koji su bili na drugoj strani zakona.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Mirsad i Katarina

Inače, prema rečima našeg izvora, otac dečaka je Zoran Branković zvani Lepi, poznati kriminalac koji je harao devedesetih.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Zoran Branković Lepi

Podsetimo, starleta i njen partner lišeni su slobode po nalogu Prvog tužilaštva zbog sumnje da je on počinio nasilje u porodici nad njenim maloletnim sinom, a ona zbog toga što nije pružila pomoć detetu, kao i zato što je dečaka zapuštala i zlostavljala.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Katarina u društvu Čumetove žene Ivane Buhe

Dečak je sam prijavio policiji da trpi nasilje i ispričao da mu majka nije pomagala, već da je, kada bi videla da plače zbog zlostavljanja očuha, vikala da prestane da plače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading