PRONAĐENA JOŠ JEDNA VELJINA KUĆA SMRTI! Belivukovi ljudi ISPRED AMBASADE kidnapovali žrtve, obezbeđenje nije ragovalo!

Autor: Republika

Hronika

16.05.2021

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića imala je po svemu sudeći preko svojih mentora iz MUP-a Srbije zaštitu i pojedinih ambasada u Beogradu.

RepublikaFoto: MUP Srbije, ST/Dragan Kadić, Tanjug/Rade Prelić

Ispred rezidencije jedne od njih, na Dedinju, pripadnici Belivukove ekipe oteli su žrtvu, ali niko od osoblja nije reagovao niti je slučaj prijavio našim državnim organima.

Interesantno je da je pomenuta rezidencija "ukrašena" brojnim kamerama za video-nadzor, koje pokrivaju čak i kilometre unaokolo. Ipak, nijednog trenutka niko od obezbeđenja ne samo da nije pomogao mladiću, već su i zatvorili oči pred teškim krivičnim delom ne prijavljujući šta se desilo. A, dokaze sa snimka, verovatno, i dalje čuvaju iz samo njima znanih razloga, ne dostavljajući ih našim državnim organima.

Da su se Belivuk i Miljković osećali dodatno bezbedno u blizini ovih ambasadorskih zdanja, zahvaljujući pre svega bliskosti svojih zaštitnika iz MUP-a Srbije sa pojedicima iz tih država, svedoči i činjenica da su svoje štek-stanove imali upravo u njihovoj neposrednoj okolini.

Još jedna kuća smrti

Istražni organi pronašli su još jednu štek-kuću u okolini Beograda, u kojoj su se pripadnici grupe Belivuka i Miljkovića obračunavali sa suparnicima.

Ona je uz Dunav, a operativna saznanja govore da su u njoj komadali ubijene i bacali ih u reku. Istražnim organima veliku pomoć pružaju članovi ove grupe koji su odlučili da sarađuju u zamenu za blažu kaznu i povoljniji status.

O ovim štek-stanovima je u petak uveče govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je rekao da je protiv Belivukove i Miljkovićeve kriminalne grupe prikupljeno dovoljno dokaza o njihovim monstruoznim zločinima i da je tužilac za organizovani kriminal (TOK) zadovoljan rezultatima istrage. Na ovom slučaju, zajedno rade pripadnici MUP i BIA.

Tragovi zločina pronađeni u kući smrti u Ritopeku ukazuju na takvo zverstvo, gotovo nepojmljivo ljudskom umu. Neke od žrtava, pripadnici Belivukove i Miljkovićeve grupe su mleli kako bi uklonili dokaze o ubistvima. Da bi se dodvorili svom istinskom šefu, navodnom vođi kavačkog klana Radoju Zviceru, slali su mu dokaze o tome sa koliko su zadovoljstva izvršavali njegove bolesne naloge.

- Imamo dokaze da su uklanjajući ostatke tela ubijenih suparnika, koje su mleli u industrijskoj mašini za mlevenje mesa i kostiju, pravili ljudske ćevape i to fotografisali - priča izvor Novosti i dodaje:

- Takve fotografije, preko aplikacije "Skaj", slali su Zviceru koji je i tražio od njih da to urade, da naprave ćevape. Znamo i identitet ubijene žrtve za koju je Zvicer tražio takav dokaz lojalnosti od Belivuka i Miljkovića.

Takvog monstruma svet nije video. U ovom trenutku Srbija je za njim raspisala poternicu, a prema nekim informacija traži ga i Crna Gora.

U saradnji sa bezbednosnim službama regiona u toku je lociranje Zvicera. Njegovo hapšenje je vrlo izvesno.

- To će se dogoditi vrlo brzo, mnogo brže nego što se očekuje - navodi sagovornik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dada

16.05.2021 08:08

Aman , dokle vise sa njim i kucama