SNAJPER KOJIM JE UBIJEN ĐINĐIĆ PRONAĐEN U RITOPEKU?! Krvoločni Belivukov klan sejao smrt po Srbiji!

Autor:

Hronika

26.04.2021

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tajnom, zazidanom bunkeru pronađena ogromna količina oružja i eksploziva, a među njima i puška 'hekler i koh G3', ista kao ona iz koje je 2003. ubijen predsednik Vlade

RepublikaFoto: Tanjug/D. ANTONIĆ/Pixabay.com/Fotomontaža/E.D.

U tajnom bunkeru u "kući strave" u Ritopeku, gde je klan Veljka Belivuka čuvao pravi arsenal različitog naoružanja, bila je i puška "hekler i koh G3", ista kao ona iz koje je 12. marta 2003. ubijen premijer Zoran Đinđić!

U bunkeru je nađeno još nekoliko sofisticiranih snajperskih pušaka, sa veoma skupim i preciznim optičkim nišanima, koji su očigledno bili namenjeni za likvidaciju dobro čuvanih i obezbeđenih ličnosti, prenosi Informer.

Takođe, otkriven je i puškomitraljez "broving", koji služi na neutralisanje pešadije, lako oklopnih vozila, ali i za obaranje helikoptera i aviona u niskom letu!

Podsećamo, istraga protiv Veljka Belivuka i ostalih osumnjičenih pokrenuta je pred Tužilaštvom za organizovani kriminal 4. februara i ona je i dalje u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deki

27.04.2021 13:08

Al ovi,pakuju ovom Nevolji,mafijašu sa Daunovim sindromom,kao da je u najmanju ruku,Pablo Eskobar. Mora da mu napakuju što više,da bi njihova,akcija bila što glamuroznija,sa većim efektom. Svi znaju da je bio kriminalac,al policija ga sad pretera baš.