DEČAK OCU ISPRIČAO DETALJE NESTANKA: Nenad otkrio šta su on i nestala Teodora radili dok su ih svi tražili!

Autor: Republika

Hronika

18.04.2021

13:45

Dečak Nenad N., koji je pronađen jutros pošto je nestao u četvrtak oko podneva u Lazarevcu, zajedno sa devojčicom Teodorom (15), ispričao je ocu detalje nestanka. On je naveo da su se on i Teodora u početku uglavnom vozili autobusima, dok su imali novca i dodao da nisu pravili nikakve "ludosti".

Privatna arhiva
Nenad Nikolić

- Dečak je pronađen jutros u 4 sata kod Vukovog spomenika. Iscrpljen je, ali je dobro. I fizički i psihički. Oni su se vozili autobusima dok su imali para. Išli su od Karaburme do Zvezdare... Nisu ludovali, samo su se vozili. To je taj pubertet, Instagram... - rekao je otac dečaka.

Prema nezvaničnim informacijama, posle izvesnog vremena, dečak je predložio da se prijave policiji, ali Teodora je to odbijala, pa se pretpostavlja da kada je dečak zaspao, ona je pobegla od njega, uzevši njegovu jaknu.

Nenada je primetila policijska patrola u parku Vukov spomenik oko 3 sata ujutro, a nakon što je doveden u policijsku stanicu, predat je svojim roditeljima, prenose Novosti.

- Policijska patrola u Beogradu pronašla je dečaka (15), za kojim je bila raspisana potraga kao nestalim licem. Tinejdžer nema vidljvih povreda na sebi, dobro se osećao kada je pronađen, a doveden je u policijsku stanicu Zvezdara - rekao je novinar "TV Pink" Mladen Mijatović.

Tinejdžer je zajedno sa Teodorom Milenković (15) iz Kostolca bio u Novom Sadu. Nakon toga, iz parka gde je pronađen, tinejdžerka za kojom se još traga otišla je u nepoznatom pravcu.

- Maloletnik je izjavio da je sa devojkom bio u Novom Sadu, a da se zatim našao u parku Vukov spomenik gde mu je devojka, koja se zove Teodora, uzela jaknu i udaljila se u nepoznatom pravcu. Za Teodorom je i dalje aktuelna potraga kao nestaloj osobi. Ona je iz Kostolca, a oni su se upoznali preko interneta - rekao je on.

Komentari (2)

Loading
Sava

18.04.2021 15:13

Zašto se nije javio roditeljima porukom?