MANIJAK OTKOPČAO ŠLIC I POLJUBIO DEVOJČICU: Ovo će biti naša mala tajna! RODITELJI HTELI DA GA LINČUJU!

Autor: Republika

Hronika

13.04.2021

14:43

Manijaka koji je pokušao da obljubi devojčicu (10) u toaletu tržnog centra, besni roditelji su hteli da linčuju!

pixabay.com
Ilustracija

Manijak D. Š. (60) koji se sumnjiči da je juče napao devojčicu (10) u jednom tržnom centru na Zvezdari, zadržan je po zbog krivičnog dela obljuba nad detetom.

Rešenje o zadržavanju donela je zvezdarska policija na osnovu odobrenja zamenika dežurnog tužioca Višeg javnog tužilaštva.

- Oko 16.15 časova, pošto je kao radnik obezbeđenja tržnog centra pozvao oštećenu da sa njim ode do toaleta, koji se nalazi na drugom nivou, gde je prilikom ulaska devojčice u toalet, otkopčao šlic na pantalonama i kada mu je ona rekla da to ne radi, on ju je poljubio u obraz i prilikom njenog izlaska udario je otvorenom šakom po stražnjici, rekavši joj "ovo neka ostane naša tajna" - prenosi Telegraf saznanja izvora.

Policijski službenici obavili su razgovor sa oštećenom kao i svedocima. Uz krivičnu prijavu biće dostavljeni snimci sa sigurnosnih kamera.

Devojčica se tresla nakon ovog čina, a policija je ubrzo blokirala ceo tržni centar. Manijaka su hteli da linčuju besni roditelji, pa su ga pripadnici MUP sproveli liftom do garaže.

U međuvremenu su iz MUP saopštili da se D. Š. sumnjiči zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba sa detetom.

On se tereti da je juče pozvao desetogodišnju devojčicu da uđe s njim u toalet jednog tržnog centra na Zvezdari, otkopčao pantalone, pa je poljubio u obraz, a potom i neprimereno dodirnuo.

Podsećamo, jezivo uznemiravanje devojčice koje se sinoć dogodilo u ovom tržnom centru rezultiralo je momentalnim hapšenjem osumnjičenog.

 

 

Komentari (0)

Loading