VUKAO JE DETE KA TOALETU, NJENA SESTRA JE VRIŠTALA, POLICIJA ZA TREN OKA OPKOLILA ZGRADU! Očevidac o sinoćnjem pokušaju silovanja devojčice (10) u AVIV parku u Beogradu!

Autor: Republika

Hronika

13.04.2021

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija uhapsila je muškarca koji je sinoć oko 19 sati pokušao da siluje desetogodišnju devojčicu.

RepublikaFoto: printskrin
Toalet u koji je manijak uvukao devojčicu

Kako prenose beogradski mediji, ovaj incident se dogogodio navodno u AVIV parku u beogradskom naselju Zvezdara dok se devojčica igrala sa drugom decom u okviru ovog tržnog centra.

Očevidac ovog događaja za Nova.rs rekao je da je muškarac devojčicu od oko 10 godina pokušao da odvuče do WC  koji se nalazi unutar AVIV parka.

- Vukao je dete ka toaletu, ali je srećom sestra devojčice počela da vrišti i tako privukla pažnju svih prisutnih da se nešto događa. Ljudi su se razjurili i počeli su da paniče. Svi su bili uplašeni i zatečeni. Policija je ubrzo opkolila tržni centar sa tri automobila, kako muškarac ne bi uspeo da pobegne. Policajci su se baš brzo tu stvorili - opisao je on. 

On je dodao da je devojčica u tom trenutku bila veoma uplašena i da je majka bila sa njom, kao i da su ih policajci oko 20 sati odvezli kako bi dali izjavu.

Iz MUP-a Srbije za Mondo su potvrdili da je u toku rad na rasvetljavanju slučaja i da će detalji biti poznati u toku dana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading