(VIDEO) OSVANUO ŠOK SNIMAK: Pogledajte trenutak kada Đorđe unosi ranac sa EKSPLOZIVOM u zgradu Dalibora Boće Bogdanovića!

Autor: Republika

Hronika

06.04.2021

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđanin koji je tom prilikom nosio zaštitnu masku na licu osumnjičen je da je uneo torbu sa eksplozivom u zgradu gde živi penzionisani pripadnik MUP-a.

RepublikaFoto: youtube.com/NSuživo TV
Snimak koji kruži internetom

Na internetu se danas pojavio snimak Zemunca Đorđa M. koji je juče uhapšen u Novom Sadu. On je osumnjičen da je pokušao da postavi eksploziv u zgradu bivšeg policajca Dalibora Bogdanovića Boće u Ulici Janka Čmelika 13.

Na pomenutom video snimku vidi se kako Đorđe unosi ranac sa eksplozivom u ulaz koji je tom prilikom bio otključan.

Inače, novosadska policija je je juče oko 17 časova u tom gradu uhapsila Đorđa M. kod koga je u rancu pronađeno kilogram eksploziva. A prilikom ove policijske akcije je odmah blokiran ovaj deo ulice u Novom Sadu. Đorđe je uhapšen ispred ulaza zgrade gde živi bivši policajac za kog se sumnja da je bio meta napada.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ/printscreen
Dalibor Bogdanović Boća

Ovaj policijski službenik je 10. maja 2019. već preživeo jedan bombaški napad baš na ovom mestu, kada je ispod njegovog džipa postavljen eksploziv. Ove godine 15. januara u njegovom ulazu pronađena je naprava koja liči na detonator bombe i tada je ulica isto zatvorena.

Ovaj pripadnik MUP-a je penzionisan nakon što je 3. oktobra 2014. godine u 2.30 u centru Novog Sada u Ulici Laze Telečkog ranjen u ruku i stomak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading