"NJUJORK TAJMS" OBJAVIO NOVE DETALJE O ODNOSU BRANISLAVA LEČIĆA PREMA DANIJELI ŠTAJNFELD! Non-stop je spopadao i na probama! GURAO JOJ RUKU U HALJINU!

Autor: Republika

Hronika

25.03.2021

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Danijela Štajnfeld u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela je da je Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao, a kako prenose mediji, glumica je "Njujork Tajmsu" ispričala i da ju je Lečić "spopadao i na probama predstave", ali i da ga je posmatrala kao mentora i prijatelja, sve dok nije počeo da joj predlaže da imaju intimne odnose.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Njujork tajms je otkrio da poseduje celokupni snimak razgovora.

- Onda, jednog dana, u njegovoj svlačionici, on je naglo gurnuo ruke pod njenu haljinu - piše Njujork Tajms i dodaje:

- Štajnfeldova se istrgla i pobegla, bila je u šoku, ali je ipak rešila da ništa ne govori režiseru, jer se plašila da joj neće verovati, kao i da bi to moglo da joj uništi karijeru.

Njujork tajms navodi da im je Danijela Štajnfeld dostavila kompletan snimak od 77 minuta razgovora, koji je inače trajao oko 90 minuta, a snimala je dok joj se nije ispraznila baterija na telefonu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ratko

25.03.2021 20:34

Strašno. Svi su znali da je juri a ćutali. I danas ćute. Bednici.