OVO JE DIVNA KOJA JE GOLIM RUKAMA ZADAVILA ROĐENU MAJKU I ZATRPALA JE: Otkriveni svi detalji JEZIVOG UBISTVA u Bečeju

Autor:

Hronika

16.03.2021

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divna Milošević (23) uhapšena je danas zbog sumnje da je u Bečeju pre više od dva meseca ubila svoju majku Danicu Milošević (59)

RepublikaFoto: printscreen/facebook
Divna je ubila majku golim rukama

Prema nezvaničnim informacijama iz izvora bliskog istrazi, sumnja se da je ona još sredinom januara, posle kraće svađe, rukama i nogama pretukla majku i usmrtila je, a zatim je bacila u šaht i zatrpala ciglama i peskom, piše Kurir.


Policija je beživotno telo pronašla juče ujutru i odmah uhapsila osumnjičenu, koja je na saslušanju navodno rekla da je njena majka otišla sa nekim čovekom, za kog se preudala.

Klupko je počelo da se odmotava kada je Daničina druga ćerka Monika Č., koja živi u Leskovcu, prijavila policiji da već danima ne uspeva majku da dobije na telefon. Ona je prijavila majčin nestanak a na svom “Fejsbuk” profilu podelila je fotografiju Danice M. uz apel da joj se jave svi koji su je videli.

Moja mama je nestala pre mesec i po u Bečeju i od tada joj se gubi svaki trag. Zove se Danica Milošević. Ako je neko vidi ili ima neku informaciju, nek se javi na broj 06117…. ili bečejskoj policiji, molim vas. Šaljite ovaj post da vidi što više ljudi, da je što pre nađemo – napisala je Monika.

Ona kaže i da je sestru zvala više puta, ali da joj je Divna rekla da se mama preudala. Kako je Monika ispričala, bilo joj je čudno što je sestra izbrisala sve društvene mreže, a kako nije imala nikakve informacije o majci, ona je odlučila da se obrati policiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading