PARNI VALJAK SAMLEO ZVEZDU: Radovanović DOMINIRAO, Partizan PREGAZIO crveno-bele!

Autor:

Sport

16.03.2021

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana deklasirali su Crvenu zvezdu sa 67:43 u večitom derbiju u zaostalom meču 5. kola Juniorske lige Srbije.

RepublikaFoto: KK Partizan
Razbili Zvezdu... Juniori Partizana

Partizan je ključnu prednost stekao u drugoj deonici, a onda je usledila totalna dominacija crno-belih u drugom poluvremenu.

Ubedljivo najbolji igrač utakmice bio je Nikola Radovanović. Prvotimac Partizana razbio je vršnjake iz Zvezde, pa je meč završio sa 24 poena i 6 skokova. Pratili su ga Petrović sa 14 i Milenković sa 8 poena.

U ekipi Crvene zvezde niko nije dobacio do dvocifrenog učinka, a najefikasniji bio je Branković sa 9 poena, dok je Topić dodao 7.

Partizan posle nepotpunog 19. kola ima skor od 14 pobeda i tri poraza, dok je Zvezda na 16 mečeva zabeležila 13 trijumfa. Do kraja regularnog dela sezone očekuje nas još jedan večiti derbij, koji je takođe bio odložen zbog koronavirusa, a trebalo je da se odigra 16. februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

24.03.2021 07:59

Velika pobeda kada su Partizancici u pitanju...