VELJA NEVOLJA NAJVIŠE POVERENJA IMAO U KRIK! Otac nestalog Strahinje Markovića otkrio šokantne podatke: BELIVUK ME JE UPUĆIVAO BAŠ NA NJIH!

Autor: Republika

Hronika

09.03.2021

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, uhapšeni mafijaški bos čiji se kriminalni klan tereti za monstruozna ubistva, otmice, ucene i druga brojna krivična dela, najviše poverenja imao je u KRIK, kvazi-medijsku organizaciju finansiranu novcem iz inostranstva.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ/printscreen
Velja Nevolja i Nenad Marković

Ovaj zaključak sledi iz iskaza Nenad Marković, oca nestalog Strahinje Markovića iz Resnika. 

Gostujući na jednom Jutjub kanalu, Marković je doslovce ispričao da je Belivuk kontaktirao i savetovao ga da pozove KRIK i ispriča celu priču.

- Jedno veče, zvoni mi telefon, vidim nepoznat broj. Javio mi se i predstavio kao Veljko. On mi je rekao - "proverili smo sve živo, niko za strahinju ništa ne zna". Pitao me zašto ne objavimo u medijima. Rekao sam mu da smo sve probali, ali da niko neće. On nas je tada uputio na KRIK - rekao je Marković i objasnio da je potom i razgovarao sa novinarkama tog propagandnom glasila.

 

 

 

Mi smo dali izjave, ali to još uvek nije objavljeno - ispričao je on, a njegove izjave bacaju novo svetlo na prirodu odnosa i kontakata Belivuka sa navedenim portalom.

Inače, kako su mediji ranije objavljivali, protiv Markovića vodilo se nekoliko postupaka, uključujući nošenje pištolja, falsifikovanje dokumenata i dilovanje droge.

Osuđen je na uslovnu kaznu 2018. godine zbog nošenja nelegalnog pištolja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading