MAJKA MU OBEĆALA VELIKE STVARI, A SADA SE TRAGA ZA NJIM: Jovan iz Niša je poslednji put viđen pre tri dana, od tada mu se GUBI SVAKI TRAG!

Autor:

Hronika

19.02.2021

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i porodica već treći dan tragaju za Jovanom Veselinovićem (18) iz Niša, maturantom Umetničke škole koji je nestao u sredu, 17. februara, oko 23 sata u Bulevaru Nemanjića u tom gradu, kada se od druga vraćao kući.

RepublikaFoto: Društvene mreže
Jovan Veselinović

Jovan je bio kod druga sa društvom kako bi igrali video igre, a sa majkom se poslednji put čuo oko 21.30 sati. Kasnije je krenuo kući sa dvojicom drugova i drugaricom, koju je usput ispratio. Njih troje su se rastali kod TC “Zona 1” u Bulevaru Nemanjića, što je na samo desetak minuta od njegove kuće.

Ipak, do kuće nije stigao. Poslednji pouzdan trag je da je Jovanov mobilni telefon lociran oko 4 sata iza ponoći. Posle toga je isključen i od Jovana nema traga.

Jovan je 18-ti rođendan proslavio ovog meseca, a njegova majka mu je tada u veoma emotivnoj čestitki na Instagramu obećala velike stvari, i poručila mu da je on smisao njenog života.

Srećan rođendan, sine moj, "punoletni". Kako rasteš i odrastaš, sve više postaješ odgovoran i živiš samo svoj život... Imaćeš dosta srećnih trenutaka, ali i nekih razočarenja...sve je to život.

Zaljubićeš se, a ponekad će ti srce biti i slomljeno... i to nije strašno...
Zivot ima uspone i padove, nije uvek fer, ali ja znam tvoju snagu i mudrost kojima ćeš se izboriti sa takvim trenucima...
Mili moj Joco, Kada si došao na ovaj svet, doneo si mi ljubav za koju nikada nisam verovala da postoji... kada si izgovorio prvu reč...prvi korak, bila sam tvoja najveća podrška i oslonac... gledajući te kako rasteš, i razvijaš se, otkrivala sam u tebi radost i dobrotu... naučio si me pravom smislu bezuslovne ljubavi...
Sada si punoletan! I kakva neverovatna osoba postaješ! Imaš svoj jedinstven karakter, stil, način razmisljanja i stavove i svoj jedinstveni smisao za humor... imaš svoja interesovanja...svoje talente... divim se tvojoj individualnosti i jesinstvenosti, i toliko sam počastvovana i srećna...
Nikada nemoj da zaboraviš koliko vrediš i koliko se neverovatno dragocen!
Uvek budi iskren prema sebi... ne postoji niko kao što si ti, pa dopusti svojoj jedinstvenosti da zasija.
Ne treba ni zbog koga da se menjaš! Magičan si baš onakav kakav jesi.
Živi i prati svoje snove... ne shvataj život previše ozbiljno... zabavljaj se... smej se samom sebi kada napraviš grešku... ne opterećuj se stvarima, nad kojima nemaš kontrolu... imaš samo jedan život, i iskoristi ga do kraja!
Ne boj se da rizikuješ! Čini velike, hrabre poteze! Ne možeš da činiš velike stvari, ako uvek igraš na sigurno! Život u konstantnom strahu i brizi, ostaviće te sa kajanjem iza sebe...
Izađi iz komforne zone, i gledaj kako se ta zona širi!
Pronađi srodnu dušu ... jednog dana ćeš se zaljubiti tako jako, i znati da je ona prava... njena religija, kultura, boja kože, nacionalnost je nebitna... dokle god si voljen, srećan i poštovan, ja ću uvek biti srećna tvojim izborom.
I znaj da te volim najviše na svetu, i da ću uvek biti tu za tebe... bez obzira na bilo šta, ja sam tu da ti pružim podršku i čuvam leđa... ti si moj sin, moj smisao života
 - stoji u poruci na Instagramu.
Foto: Printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading