Majka izbodenog dečaka iz Niša u čudu: Fino dete, nisam mogla da zamislim da će se ovako nešto desiti

Autor:

Hronika

06.02.2021

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka P. B. koga je sinoć nožem ibola M.P. (17) kaže da nije mogla da zamisli da će se tako nešto desiti i da je u šoku.

RepublikaFoto: ST/A. NALBANTJAN
Foto: Ilustracija

- Više od godinu dana moj sin se zabavlja sa tom devojčicom. Dolazila je kod nas, igrala se sa mojom mlađom decom. Fino je dete, ide u Ekonomsku školu. Oni se jesu svađali, te raskinu, te se pomire, što je za današnje mlade parove normalno, oni teško uspostave neki balans, ali da dođe do ovoga, to nisam mogla da zamislim. Policija me je u 4 sata jutros probudila da mi javi, još sam u šoku - priča M.G. majka P. B. kog je sinoć malo pre ponoći izbola maloletna devojka sa kojom se zabavljao.

Kako se nezvanično saznaje, svemu je prethodila svađa nakon čega je sedamnaestogodišnjakinja nožem ubola P.B. koji je hitno prebačen u KC Niš gde se oporavlja od ubodnih rana.

- Šta još mogu da kažem, dobra deca, dugo se poznaju. Njoj mama nije u zemlji trenutno, sa tatom živi. Očekujem da se i on javi da vidim o čemu se radi, da li oni možda znaju nešto više - rekla je njegova mama, pišu Novosti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading