OTKRIVEN SNAJPERISTA PRED VUČIĆEM: Reakcija predsednika ubrzo usledila!

Autor: Republika

Hronika

14.02.2021

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji "Hit tvit" otkriven je identitet jednog od snajperista koji su plairali atentat na predsednika Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Snajperista Nebojša Janković

Njegovo ime je Nebojša Janković. Predsednik Vučić je ubrzo prokomentarisao:

- Čovek se šetao snajperom po gradu jer su čekali da vide šta dalje namerava. Sve vreme je bio pod prismotrom. To nije onaj snajper sa stadiona. Ovo je drugi snajper. taj sa stadiona je bio posebno sakriven, ne bismo ga otkrili da se jedan kriminalac nije pohvalio - kaže Vučić i nastavlja:

- Nisam siguran da sam bio meta. Stručan sam da znam šta želim od svog života. Imam dovoljno samopouzdanja. Verujem u svoj trud, rad, za sve što sam dao ovoj zemlji. nemam dokaz za to da su hteli da krenu na mene. Dovoljno je što imaju snajpere da zaštitimo druge ljude.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Boris

14.02.2021 20:40

Bezbednonosne službe rade svoj posao besprekorno...

Odgovori 15 0
Bojan

14.02.2021 23:11

Dosta je bilo mafije i organizovanog kriminala, ovo se vise nesme dopustiti u zemlji Srbiji! Danas je napredovala tehnologija i svaki poksaj ne zakonitog delovanja moze da se otkrije.

Aleksandar

14.02.2021 23:43

Službe bezbednosti su odlično odradile svoj posao. Sve pohvale za MUP na svemu što je uradio kako bi zaštitio predsednika i njegovu prodoicu.