EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO ŠTA SU PRIČALI VELJINI PAJTOSI IZ POLICIJE: Ajde da pomognemo bratu Veljku!

Autor: Republika

Hronika

09.02.2021

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sažalili se na Veljka Belivuka

RepublikaFoto: Starsport

Polako se odmotava klupko i padaju saradnici ozloglašenog kriminalca Veljka Belivuka iz državnih institucija. Prvi su pali B.V. i Predrag Lajić, bivši načelnik Odeljenja za suzbijanje organizovanog krijumčarenja opojnih droga.

Njih dvojica su "pali" tako što su ih snimili prislušni uređaji koji su bili postavljeni u stanu Veljka Belivuka. Oni su u okviru istrage poslati da izvrše pretres Veljinog stana, što oni nisu uradili, odnosno nisu želeli da prijave dokaze.

U trenucima kada su bili u stanu, snimljeni su kako razgovaraju, a jedan od njih je rekao "Hajde da pomognemo bratu Velji, da se više ne muči".

Sprega korumpiranih policajaca i okorelih kriminalaca je upravo ono što će u narednom periodu biti prioritet Uprave kriminalističe policije (UKP).

Ne postoji organizovana krimanalna grupa koja nije imala veze sa ljudima u vlasti, pa tako i ova. Uporedo sa proverama svih njihovih aktivnosti, rade se detaljne provere njihove povezanosti sa predstavnicima države - rekao je šek UKP Bogdan Pušić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading