MISTERIJA DŽIPA DOVEZENOG U DVORIŠTE SBPOK: Verovalo se da je Rastin, A ONDA JE ISPLIVALO ŠOKANTNO SAZNANJE!

Autor: Republika

Hronika

05.02.2021

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantnio otkiriće!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Džip u dvorištu SBPOK

Džip "mercedes" koji je juče dovezen u dvorište SBPOK vlasništvo je pevačice Dragane Mirković i njenog supruga! Skupoceni automobil koji je policija zaplenila, vozio je reper Stefan Đurić Rasta, ali kako otkriva izvor Kurira, on nije njegov.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

- Jedan od automobila koji je doteran u koloni vozila na Makiš je džip koji ima tablice koje počinju slovima DON. Poznato je da su svi automobili sa ovom tablicom, a vozi ih estrada, zapravo vozila koja je estrada na lizing uzela od Dragane Mirković i njenog supruga. Upravo je to slučaj i sa džipom koji je na detaljnom pregledu u policiji - otkriva izvor.

RepublikaFoto: Promo foto
Dragana Mirković

On je potvrdio da je automobil privremeno zaplenjen i da se vrši njegova forenzička obrada, kako bi se proverilo da li je korišćen u nekim krivičnim delima za koja se sumnjiče Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja i njegova kriminalna grupa.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading