EVO KAKVA KAZNA ČEKA ALEKSIĆA: Ako se ispostavi da je kriv, ide iza REŠETAKA na mnogo godina!

Autor: Blic, Republika

Hronika

17.01.2021

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo i na koliko,..

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Mika Aleksić

 

Miroslav Mika Aleksić (68), čuveni vlasnik škole glume koga su glumica Milena Radulović (26) i još četiri devojke u policiji optužile za silovanje i nedozvoljene polne radnje, biće saslušan sutra i imaće šansu da ispriča svoju stranu priče.

 

Prema prvim informacijama iz istrage, osumnjičeni Aleksić biće saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog prijave pet devojaka, koje su pohađale časove glume kod njega, da ih je silovao ili seksualno uznemiravao.

Uz njegovo saslušanje, tužilaštvu će biti podneta krivična prijava od strane policije koja će ga, kako saznajemo, teretiti za krivično delo silovanja. Aleksić nije obavezan da da izjavu; on može da se brani i ćutanjem, ukoliko tako bude želeo.

 

 

 

Za krivično delo silovanja i seksualnog uznemiravanja žrtve dok je bila maloletna, Krivičnim zakonikom zaprećena je kazna od 5 do 15 godina zatvora. Zakon pravi razilku između maloletne osobe i deteta, kojim se smatra osoba do 14 godina starosti.

Podsetimo, poznata mlada glumica Milena Radulović u ispovesti za “Blic” tvrdi da ju je Miroslav Mika Aleksić silovao kada je imala 17 godina, a iznela je tvrdnje i da nije bila jedina žrtva.

-Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se-, rekla je Milena Radulović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading