Reditelji i producenti u strahu da će i njihova zlodela biti otkrivena: Mika Aleksić priznao DA I NJEGOVE KOLEGE NASRĆU na mlade devojke

Autor:

Hronika

17.01.2021

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se pipkanje i poziv na seks "regularno dešavaju u svetu filma", producent i reditelj pre mnogo godina ispričao je svojoj učenici, koja je rešila da progovori o tome.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Mika Aleksić

Bivša voditeljka radija B92 Zorana Minčić, koja je pohađala školu glume Mike Aleksića, oglasila se juče na Fejsbuku, rekavši da nije doživela seksualno zlostavljanje od njega, već od njegovog kolege režisera koji liči na Deda Mraza.

Međutim, Zorana je ispričala da joj je Aleksić, pre više godina, otvoreno rekao da je u svetu filma seksualno nasilje normalna stvar.  

- Kad sam Miku pritiskala da mi odgovori zašto neće da me sprema za prijemni na glumačku akademiju iako sam pet, šest godina pohađala njegovu školu, on mi je rekao: "Ćero, nije to za tebe, tebe neko da pipne, a kamoli proba nešto više što se u svetu filma regularno dešava, sa svojim karakterom, ti si u stanju da tog nekog ubiješ bez razmišljanja i da robijaš, ili da udeš u sistem, postaneš glumica, ali i alkoholičar ili narkoman - napisala je bivša voditeljka.

Foto: facebok.com/Zorana Minčić
Zorana Minčić

Ovakvim istupanjem Zorana je preplašila brojne Aleksićeve kolege iz sveta kinematografije jer se boje da će on u policiji i tužilaštvu propevati ko su nasilnici i nasrtljivi među njima, te da on nije jedini alav na ženske atribute. 

Zorana je u svom pismu na fejsbuku prepričala kako je izbegla da bude silovana, opisavši zlotvora.

- Kako nisam htela da odustanem od prijemnog, zamolili smo starog porodičnog prijatelja, režisera XY, da me malo čuje, koriguje i tada mi se dogodilo to, pokušao je da me siluje lik koji je izgledao kao raspojasani, zadrigli klošar Deda Mraz. Utekla sam ženski lukavo i lako - tvrdi Zorana, koja je danas instruktorka joge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading