INDI ZATEČENA POZIVOM NA SUD: Evo šta je rekla o odnosu sa Zoranom Marjanovićem!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je za Srpski telegraf rekla da je poziv sasvim neočekivan!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Indi

Pevačica Indi rekla je za naš list da nije očekivala poziv na svedočenje.

- Zatečena sam. Ne znam kakve veze ja imam sa tim suđenjem. Stvarno to ne razumem. Nisam se dugo čula sa Zoranom. Mi smo imali poslovnu saradnju, a bili smo bliski isto koliko i oni koji satima sede u studiju i rade, a privatno se nismo obilazili - kratko je rekla pevačica za Srpski telegraf.

Podsetimo, advokat Zorana Marjanovića Veljko Delibašić tražio je da se u nastavku kao svedoci pozovu estradne pevačice Sandra Afrika i Indira Aradinović Indi.

One su kao prijateljice porodice Marjanović često gostovale po raznim emisijama i govorile da su bile bliske sa Zoranom i Jelenom, a naglašavale su i kako su oni bili u skladnom braku, te i da su se mnogo voleli.

Delibašić, samim tim, smatra da bi upravo njihove izjave bile korisne u sudskom postupku jer bi one potvrdile da Zoran nije imao motiv niti razlog da ubije suprugu.

Sa tim je bio saglasan i Zoran Marjanović.

- Dugo godina smo sa njih dve imali saradnju, ali smo se družili. Sada nas je situacija udaljila - rekao je Zoran Marjanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading