POZNATA PEVAČICA REŠAVA UBISTVO DECENIJE! Da li će njen iskaz definitivno osloboditi Zorana Marjanovića!?

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom da je 2. aprila 2016. u Borči ubio suprugu Jelenu, nastavljeno je danas.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ/printscren

Njegov advokat Veljko Delibašić tražio je da se u nastavku kao svedoci pozovu estradne pevačice Sandra Afrika i Indira Aradinović Indi.

One su kao prijateljice porodice Marjanović  često gostovale po raznim emisijama i govorile da su bile bliske sa Zoranom i Jelenom, a naglašavale su  i kako su oni bili u skladnom braku, te i da su se mnogo voleli.

Delibašić, samim tim, smatra da bi upravo njihove izjave bile korisne u sudskom postupku jer bi one potvrdile da Zoran nije imao motiv niti razlog da ubije suprugu.

Zoran Marjanović se sa tim složio:

Tražili odlaganje suđenja

Odbrana Zorana Marjanovića 20 minuta ubedjivala je sudiju da odloži pretres,  jer im je vešak za telekomunikacije Dragomir Vasiljević tek pred raspravu dostavio odgovor na primedbe njihovog stručnog savetnika i to na 120 strana.

I tokom samog suđenja advokati Zorana Marjanovića su više puta su ukazivali da je ovaj veštak napravio više grešaka u svojim nalazima.

- Dugo godina smo sa njih dve imali saradnju, ali smo se družili. Sada nas je situacija udaljila - rekao je Zoran Marjanović.

Kako javlja naša reporterka koja prati suđenje, odbrana Marjanovića je predložila i svedočenje karatiste Ivana Todorova koji je bio sa još trojicom svojih kolega na nasipu u vreme tragedije.

 

 

-  Njegovo svedočenje nije zavedeno u predmetu, iako je Todorov bio na poligrafu - rekla je odbrana.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading