UHAPŠENI PUCAČI IZ NOVOG PAZARA! Evo zašto su potegli za oružjem i dvoje teško ranili!

Autor: Tanjug,Republika

Hronika

16.12.2020

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru razrešili su jučerašnji pokušaj ubistva u Novom Pazaru uhapsivši osumnjičene H.A. (1975) i A.A. (1997), saopšteno je iz MUP-a.

RepublikaFoto: Tanjug/Eldin Ćorović

H.A. je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a A.A. se tereti da je počinio krivično delo nasilničko ponašanje.

Postoje osnovi sumnje da je nakon verbalne rasprave osumnjičenih sa oštećenim tridesetdevetogodišnjim muškarcem, H.A. na njega pucao iz pištolja i naneo mu povrede, kao i da je tom prilikom ranio i tridesetdvogodišnju ženu koja se slučajno zatekla na licu mesta, navodi se u saopštenju MUP-a.


Osumnjičeni A.A. se tereti da je oštećenom muškarcu, koji se nalazio u automobilu, naneo više udaraca pesnicom u lice.
 
 

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading