MUP identifikovao osumnjičenog za pucnjavu u Novom Pazaru

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

15.12.2020

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova identifikovali su osobu za koju se sumnja da je danas u Novom Pazaru u Ulici Kej 37 Sandžačke divizije pucala i nanela povrede dvema osobama.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, identifikovan je i muškarac koji je bio u društvu osumnjičenog i za koga se sumnja da je osobu koja se nalazila u automobilu udario više puta pesnicom u lice.

U pucnjavi je pored muškarca koji je bio meta napada povređena i tridesetdvogodišnja žena, koja se slučajno zatekla na licu mesta.


Do pucnjave je, kako je prethodno objavio indeksonline.rs, došlo oko 15.30 časova, kada je jednu ženu napadač pogodio u grudi, dok je drugi muškarac pogođen sa dva metka u leđa.

Kako kažu očevici sa lica mesta, ženi je u pomoć pritrčao policijski službenik i pružio joj prvu pomoć, nakon čega je vozilom Hitne pomoći prebačena na Hiruško odeljenje Opšte bolnice u Novom Pazaru, gde joj se lekari bore za život.

Muškarac koji je ranjen u leđa za sada je u stabilnom stanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading