Uhapšen vozač "golfa" koji je pijan usmrtio nedužnu devojku

Autor: Blic, Republika

Hronika

03.12.2020

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva određeno je zadržavanje do 48 časova M.G. (20) iz Niša, koji se sumnjiči da je 21.novembra na Bulevaru Nemanjića izazvao težak udes u kojem je poginula J.P. (25) iz Žitorađe kod Vladičinog Hana. Kako je saopšteno iz VJT u Nišu, M.g. se sumnjiči da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz člana 297 stav 2 u vezi člana 289 stav 1 Krivičnog zakonika.

RepublikaFoto: pixabay.com

Kako su mediji ranije pisali, J.P.(25) je u udesu zadobila teške prelome ali je preminula 1.decembra u Kliničkom centru uprkos maksimalnom naporu lekara da joj spasu život.

Sudar u kojem je J.P zadobila fatalne povrede desio se na uglu Bulevara Nemanjića i Ulice Pariske komune oko pola časa nakon ponoći 21.novembra. Ona se nalazila za volanom BMW-a u koji je udario “golf” za čijim se volanom nalazio Nišlija M.G. (20). Vozač "golfa" je alkotestiran i utvrđeno je da je imao oko jedan promil alkohola u krvi. Teške povrede u udesu zadobio je i vozač "golfa" dok je jedan putnik u istom vozilu lakše povređen.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading