(VIDEO) REPUBLIKA NA LICU MESTA: Ovo je šuma u Jarku u kojoj se desilo dvostruko ubistvo! Parafinska rukavica će otkriti ko je pucao

Autor: Republika

Hronika

06.12.2020

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag J. (43) i Stanislav J. (37) iz Futoga su ubijeni u šumi kod sela Jarak u blizini Sremske Mitrovice.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Mesto zločina

Republika je na licu mesta stravičnog zločina, a ovo je snimak iz Jarka na kom se vidi da policija još uvek obavlja uviđaj...

Sumnja se da je do tragedije došlo nakon sukoba Predraga i Stanislava sa braćom Dejanom E. (38) i Nebojšom E. (36) iz Jarka.

Četiri čoveka su se sukobila tokom potrage za tartufima. Navodno su Predrag i Stanislav sekirama napali Dejana i Nebojšu, a zatim je Dejan u samoodbrani pucao iz pištolja i ubio dva čoveka.

Dejan je pozvao policiju i Hitnu pomoć. Dva brata su kolima Hitne pomoći prevezena u bolnicu, gde su konstatovane povrede i ukazuje im se pomoć.

Po nalogu Tužilaštva uzeta je “parafinska rukavica” od dva brata kako bi se utvrdilo ko je pucao iz pištolja u nelegalnom posedu.

Nakon uviđaja, istrage i utvrđivanja svih okolnosti tužilac će kvalifikovati krivično delo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading