ODLAZAK ANĐELA: Poznati mesto i datum sahrane hrabre Minje!

Autor: A. POPOVIĆ

Hronika

27.11.2020

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžerka Minja Draganić (15) koja je prekjuče izgubila bitku za život nakon mesec dana od vatrene stihije iz koje je izvučena sa opasnim opekotinama, biće sahranjena u utorak 1. decembra u 15:15 sati na Bežanijskom groblju.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Minja Draganić

Saučešće porodici moći će da se izjavi do sahrane od 14:15 sati u kapeli na groblju. 

Prema epidemiološkim merama ipak se ne preporučuje masovno okupljanje čak ni na otvorenom, ali to neće sprečiti više stotina dece da dođu na ispraćaj drugarice za koju su se borili dok god je njeno srce kucalo. 

Minjine drugarice i drugovi i dalje skupljaju novac i apeluju putem društvenih mreža na sve ljude dobre volje da shodno svojim mogućnostima pomognu njenoj porodici da poprave izgoreli stan na Dorćolu koji su iznajmljivali, a koji su čitava Srbija, region i svet videli kako gori, putem zastrašujućih snimaka.

Minju će na večni počinak ispratiti i petorica građevinskih radnika koji su je izvukli preko terase  iz stana kada je već bio čitav u plamenu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading