PRETUŽNO! Potresno pismo Nine koja je za Minju bila spremna da uradi sve

Autor:

Hronika

25.11.2020

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petnaestogodisnja devojcica Minja Draganic koja je danas izgubila bitku za zivot posle mesec dana od pozara koji je progutao njen stan dok se kupala , ostavila je na stotine neutesnih prijatelja.

RepublikaFoto: printskrin
Minja Draganić

Minju su obozavali drugari iz osnovne skole koju je pohadjala na Dorcolu,  kao i njeni novi prijatelji iz Osme beogradske gimnazije.  

Na drustvenim mrezama, kao i na viberu u grupama oformljenim zbog nje nakon pozara,  iz casa u cas pristizu poruke koje bi otopile i najtvrdja srca. 

Jedna od Minjinih najboljih drugarica, Nina objavila je pismo koje je napisala neposredno posle pozara koji je Beograd podigao na noge. Nina je verovala da ce njena Minja brzo da se oporavi i da ce plakati zajedno srecne sto su pobedile. Nekoliko obecanja iz pisma Minjina drugarica nije ispunila, jer ih je tragedija zauvek razdojila.

Foto: printskrin

- Tresem se i dalje . Suze su isle same nisam mogla normalno da disem dok sam gledala tvoj stan ceo u plamenu. Ne mogu ti opisati trenutnu tugu. Ljudima koji su te spasli dugujemo i previse.Organizovacy sve tako da kada se budes oporavila ne osetis ozbiljnost situacije.Sve je nestalo u plamenu, ali cu ti sve nadoknaditi... - napisala je Nina izmedju ostalog u svom potresnom pismu. Jedan mladic napisao je posthumno  pesmu za Minju rekavsi stihovima da za njom pati i mnogo ljudi koji su za nju saznali kao heroja koji je pobedio vatrenu stihiju.

U galeriji pogledajte jos oprostajnih poruka za Minju Draganic. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading