DANAS SAHRANA ALEKSANDRA ŠARCA: "Sine, majka će i u raju da te čuva"

Autor:

Hronika

29.10.2020

05:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Šarac (35), koji je preminuo pošto ga je 17. septembra u tržnom centru "Ušće" Lazar Ilić (23) ranio sa dva metka u glavu, biće sahranjen danas na Topčiderskom groblju u 13 časova, a čituljama su se od njega oprostili majka, supruga, sin, očuh, tašta, rodbina i prijatelji.

RepublikaFoto: facebook.com
Aleksandar Šarac

- Mi smo mnogo ponosni tobom, tvojom ljubavlju, koju si nam neizmerno pokazivao. Naša ljubav je jača i od smrti. Zauvek ćeš ostati u našim srcima i znamo da si i sada tu s nama - piše u čitulji koju su dali supruga Sanja i sin Matija.

Majka Duda i očuh Raša poručili su da je otišao telom, ali ne i dušom:

- Sine jedini, ljubavi moja, majka će i gore u raju da te čuva, kao što ćeš čuvati i ti nas. Ljubavi naša veća od života.

U zajedničkoj čitulji koju su dali majka Dušica, supruga Sanja, sin Matija, očuh Raša, tašta Zlata, šurak Nenad, rodbina i prijatelji poručuje se da znaju da on brine o njima i sada:

- Voljeni naš, sunce naše žarko, uzdanice i zaštitniče svoje porodice, znamo da brineš za nas iz raja, kao što ćemo i mi brinuti za tebe i tvoj nasmejan lik večno nositi u srcu, duši i mislima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran NS

29.10.2020 21:02

Razumem bol majke, ali o kom raju ona prica.