(FOTO) VOLJENI NAŠ, ZNAMO DA BRINEŠ O NAMA IZ RAJA: Porodica objavila čitulje ubijenom Aleksandru Šarcu!

Autor: Republika

Hronika

28.10.2020

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U današnjim novinama objavljen je veliki broj čitulja za Aleksandra Šarca koji je u ponedeljak podlegao teškim povredama koje je zadobio u sačekuši u TC "Ušće".

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ/printskrin
Aleksandar Šarac

Od Šarca su se oprostili supruga Sanja i sin Matija, majka Dušica, tašta Zlata i mnogobrojna rodbina i prijatelji.

- Mi smo mnogo ponosni tobom, tvojom ljubavlju koju si nam neizmerno pokazivao. Naša ljubav je jača i od smrti. Zauvek ćeš ostati u našim srcima i znamo da si i sada tu s nama - piše u čitulji koju su objavili supruga Sanja i sin Matija.

Foto: printscreen

Od Šarca se oprostila i majka Dušica.

- Sine jedini, ljubavi moja, prerano si otišao telom, ali dušom si uvek uz nas bio i bićeš. Majka će i gore u raju da te čuva, kao što ćeš i ti čuvati nas. Ljubavi naša veća od života - piše u čitulji koju su objavili majka Dušica i očuh Raša.

Foto: printscreen

Čitulju je dala i njegova tašta Zlata.

- Hvala ti što si tvoju Sanju učinio najsrećnijom i najvoljenijom ženom. Bio si otac za primer. Borio si se sam kroz život za svoju porodicu i svog sina - napisala je tašta.

Foto: printscreen

Aleksandar Šarac biće sahranjen u četvrtak na Topčiderskom groblju u Beogradu.

Na njega je pucano prošle subote u garaži Tržnog centra "Ušće".

Osumnjičeni mu je sa leđa iz "berete" sa prigušivačem ispalio dva hica u predelu glave. Nakon pucnjave je istrčao iz tržnog centra i odbacio oružje. Napadač je identifikovan na osnovu snimaka sigurnosnih kamera i policija trenutno traga za njim.

Zbog dva metka u glavi operacija Šarca se odlagala dok mu se stanje ne stabilizuje. Stanje mu se međutim u ponedeljak naglo pogoršalo nakon čega je podlegao povredama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading