(VIDEO) Stravični snimci požara na Dorćolu: Na terasi zarobljena žena koja zapomaže i doziva pomoć - nesreću izazvala slavska sveća?

Autor:

Hronika

27.10.2020

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Dorćolu, u Ulici Visokog Stevana, danas je oko 13 časova izbio požar je u stambenoj zgradi, a prema prvim i nezvaničnim saznanjima na terasi stana koji gori, na pretposlednjem spratu, zarobljena je žena koja zapomaže i doziva pomoć.

RepublikaFoto: Instagram.com/Slika na profilu korisnika moj_beo_grad
U stanu koji gori zarobljena je žena

U vatrenoj stihiji teške opekotine zadobila je devojčica (15) koja je vozilom Hitne pomoći najpre prebačena u Urgentni centar, a očekuje se njen transport na Kliniku za opekotine u Zvečanskoj.

Šta je uzrok ovog stravičnog požara zasad nije poznato. Međutim, kako nezvanično saznajemo, povređena devojka živi sa majkom u zapaljenom stanu kao podstanarke. Danas slave Svetu Petku, a do nesreće je došlo kada je pala slavska sveća koja je izazvala požar dok je žena bila u kupatilu gde se tuširala.

 

 

 

Na terenu su brojne ekipe Vatrogasaca i Hitne pomoći, a stanari zgrade su evakuisani.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading