Novi detalji pogibije u Nišu: Mladen je bio NA POTERNICI, a evo šta kažu komšije!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

10.10.2020

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije Mladena M. iz Niša, koji je poginuo pokušavajući da pobegne od policajaca koji su došli da ga privredu, od sinoć su u šoku zbog svega što se dogodilo.

RepublikaFoto: googlemaps.com/prinskrin
Zgrada u kojoj je živeo Mladen

Kažu da Mladen u tom stanu živeo sa majkom, da nikada nije pravio probleme, iako je već robijao.

- Moj muž je otvorio i ja sam videla policiju na stepenicama kako užurbano trče. Telo komšije je bilo tu do ponoći. Verovatno nije hteo opet da se nađe iza rešetaka. On nije problematičan mladić bio, korektan komšija, uvek se javi, uvek prijatan. Živeo je s majkom, nikada žurke ili buka se nije čula iz tog stana, a zaista nam je neverovatno da se to dogodilo - kaže jedna od prvih komšinica S. A.

Bio na poternici

Policija ga je potraživala jer je za njim raspisana poternica s obzirom na to da se nije odazivao na poziv za izdržavanje zatvorske kazne od četiri meseca u kazneno popravnoj ustanovi u Leskovcu.

Mladen M. (37) nastradao je u petak oko 21:30 kada je skočio sa trećeg sprata zgrade u Dimitrovgradskoj ulici u Nišu, pošto mu je policija zazvonila na vrata. Policija ga je potraživala jer je za njim raspisana poternica s obzirom na to da se nije odazivao na poziv za izdržavanje zatvorske kazne od četiri meseca u kazneno popravnoj ustanovi u Leskovcu.

RepublikaFoto: youtube.com/KissFM Media
Foto: Ilustracija

- Policijska patrola mu je sinoć zakucala na vrata, ali on je odbio da im otvori. Izbacio je paketić marihuane kroz prozor od kupatila, a zatim je skočio sa trećeg sprata. Hitna pomoć je stigla na lice mesta, ali je mogla da samo konstatuje smrt – navode izvori upoznati sa ovim slučajem.

Sumnja se da se on uspaničio da će mu policija u stanu pronaći smotuljak, najverovatnije s marihuanom, pa je skočio kroz mali prozor iz kupatila koji gleda na severnu stranu, sa desetak metara visine na beton i ostao na licu mesta mrtav.

Istraga će pokazati da li je bio pod nekim opijatima. U Policiji kažu da se ispituju svi detalji ove nesreće kao i da je o slučaju obavešteno Više javno tužilaštvo u Nišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading