"UBIĆE ME, POMOZITE LJUDI": Komšije otkrile JEZIVE detalje iz života mrtvog para u Melencima!

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

09.10.2020

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beživotno telo Ivane A. (36) pronašla je njena majka u Melencima nakon što joj se ćerka nekoliko dana nije javljala. Kako pričaju komšije žrtva je nedavno izletela na ulicu i vikala "ubiće me, pomozite ljudi".

RepublikaFoto: Facebook.com/printscreen
Ivana A.

Takođe je pronađen i leš Dobrice A. (42).

Komšije prepričavaju okolnosti koje su prethodile tragediji koja je potresla celo mesto.

- Ja sam tu treća kuća od njih, svašta se dešavalo. Ivana je često istrčavala na ulicu i zvala pomoć, nedavno je sva u bunilu izletela i vikala "ubiće me, pomozite ljudi" - priča komšija, pišu Novosti.

Komšija napominje da je čuo priču da je Dobrica prvo ubio Ivanu, pa zatim sebe.

- Da su mnogo pili, to pouzdano znam, e sad da li su bili uživaoci narkotika, kako po selu priča, to ne znam i ne mogu pouzdano da tvrdim - priča žena srednjih godina iz iste ulice, koja još dodaje da su i danju i noći, svi prozori na Ivaninoj kući bili otvoreni i da se često čula vika i svađa.

Meštani potvrđuju da je Ivana iz prvog braka sa suprugom iz Elemira, imala dva sina, tinejdžerskog uzrasta, koji žive sa ocem u ovom selu i da ih je retko viđala,  od kako je napustila Elemir i vratila se u Melence, gde je radila kao trgovac u jednoj kineskoj prodavnici.

Tela Ivane A. (36) i njenog supruga Dobrice A. (42) pronađena su u njenoj kući u Melencima. Žrtvin brat rekao je da je obdukcioni nalaz potvrdio da je njegova sestra ubijena.

Istraga je u toku, a u javnost za sada nije stiglo mnogo detalja.

Brat pokojne Ivane, Igor Radišić (39) iz Melenaca ne zna mnogo o slučaju.

- Rečeno nam je da je obdukcioni nalaz u Novom Sadu potvrdio da je moja sestra ubijena. Detalje ubistva ne znam. Sve ukazuje na to da je izvršeno ubistvo i samoubistvo. O svim ostalim detaljima bićemo naknadno obavešteni - ispričao je tugom slomljeni Igor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading