(VIDEO) Pogledajte kako mafijaš tuče gazdu Knez petrola, CG policija sakrila deo gde se vidi sin tužioca

Autor: Republika

Hronika

07.10.2020

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorska policija objavila je sinoć manji deo snimka otmice i maltertiranja srpskog biznismena Srđana Kneževića, vlasnika Knez petrola, u strogom centru Budve.

RepublikaFoto: printscreen/vijesti.me
Napad na Kneževića

Ovaj potez policije u stvari je pokušaj da se zataška uloga Alekse Stankovića u otmici i pokušaju iznude 120.000 evra.

 

 

 

Aleksa je sin Ivice Stankovića, vrhovnog državnog tužioca Crne Gore i te večeri, 24. avgusta, sve vreme je bio sa mafijašem Milanom Kaloštrovićem, koji na ovim brutalnim snimcima udara i šutira Kneževića.

 

O brutalnom incidentu je Srpski telegraf objavio veliki tekst, u kom smo otkrili sve detalje višesatnog maltretiranja, u kojem je nesporno učestvovao i Stanković, nakon čega je policija objavila ova dva snimka.

 

 

 

Iako je maltretiranje na dve lokacije, u kafiću Hemingvej i obližnjoj zlatari trajalo više sati, policija Crne Gore pustila je svega minut i po ukupno. Jano je i zbog čega. Aleksa Stanković, inače, ima veći broj fotografija na kojima se vidi da je u prisnim odnosima s Milom Đukanovićem.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading