(VIDEO) SNIMAK PODELIO SRBIJU: Evo kako se komentariše snimak vređanja migranata u Vojvodini

Autor: Republika

Vesti

07.10.2020

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak vređanja migranata koje su prevozili taksisti u Vojvodini koji je Republika objavila izazvao je pravu lavinu komentara na društvenim mrežama i još jednom pokazao da je Srbija duboko podeljeno društvo.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Taksisti koji su prevozili migrante

I dok pojedinci na društvenim mrežama traže hitnu reakciju nadležnih zbog "rasizma i fašizma", dotle ima i onih koji pravdaju postupak muškarca čiji se glas čuje na snimku i koji ga zdušno podržavaju.

- Od ovoga do SA i SS jedinica mali je korak - napisao je jedan od tviteraša komentarišući video.

- Kakvo đubre bahato, gde ja živim, u kakve nacoše ste se pretvorili bre... - istog je mišljenja komentator video snimka na Fejsbuku.

Sa druge strane, bio je i onih koji su pohvalili reakciju vinovnika snimka, poručujući da bi "svi tako trebali da reagujemo".

- Bravo junače, puna podrška - naveo je jedan od korisnika Fejsbuka.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bane

08.10.2020 07:24

Dok smo mi ratovali niko nam nije pomagao. Zapad je, čak, bombardovao srpske izbeglice, koje su išle u Srbiju, ne na zapad. A, ovaj ološ ISIS, ludačkog kalifata, dovlače ovde. Zašto švapska stoka i ona pogana babetina to radi? Da uz pomoć tog šljama napravi četvrti rajh. Za ovo djubre, merkelovu, Hitler je bio malo dete!!!