RENO MEGAN ODNEO DEVOJKU NA PEŠAČKOM PRELAZU! Od siline udara pukla joj lobanja!

Autor: Kurir, Republika

Hronika

23.08.2020

05:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška nesreća dogodila na Novom Beogradu kada je "reno megan" kojim je upravljao L. M. (23) na pešačkom prelazu naleteo na M. J. i tom prilikom joj zadao povrede opasne po život.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Jeziva nesreća desila se u petak oko 19 sati u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu, a nakon obaranja pešaka vozač "renoa" oštetio je još tri vozila koja su bila u blizini parkirana. Nesrećna devojka je sa teškim povredama opasnim po život prevezena na reanimaciju u Urgentni centar, gde joj je, kako nezvanično saznajemo, konstatovan prelom lobanje, dok je protiv L. M. podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Uzrok nesreće je najverovatnije nepažnja vozača i neprilagođena brzina.

- Bilo je strašno, devojka je prelazila pešački i automobil, koji se kretao ka Jurija Gagarina, udario ju je levom prednjom stranom. Devojka je udarila u šoferšajbnu, a potom odletela i pala na asfalt. Nakon tog udarca auto je udario u parkirani "audi" i "golf" - objasnio je očevidac i naveo da je policija alkotestirala L. M., te da on, kako je čuo, nije bio pijan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading