Službenici pošte u Nišu ojadili klijentkinju koja živi u inostranstvu: Oštećena je ovako saznala da je pokradena

Autor: telegraf.rs, republika.rs

Hronika

05.03.2020

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niška policija po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva podneće krivičnu prijavu protiv četiri osobe iz ovog grada zbog krivičnog dela zaloupotrebe službenog položaja i falsfikovanja službene isprave.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Foto: Ilustracija

- Sumnja se da su oni kao zaposleni u JP "Pošta Srbije" u Nišu od juna do decembra 2017. godine sa namenskog računa jedne žene podigli novac u ukupnom iznosu od oko 168.000 dinara - saopštila je policija.

Kako saznajemo, oštećena klijentkinja Pošte je izvesno vreme boravila u inostranstvu, pa nije podizala novac koji joj je uplaćivan po osnovu zakonskih prinadležnosti, što su službenici primetili i odlučili da ga prisvoje.

- Kada se žena vratila u Niš, otišla je u Poštu da podigne novac, ali joj je rečeno da je račun prazan. Ona je dokazala da u vreme kada joj je novac uzet nije bila u zemlji, pokrenuta je istraga i identifikovane su dve žene i dvojica muškaraca koji su njene pare nezakonito prisvojili - kažu naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading